Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΔΙΔΗ ΟΕ ασχολείται με την επισκευή και την εμπορία φορτηγών MAN και MERCEDES-BENZ και ανταλλακτικών αυτών, χαράζοντας μια δυναμική και σταθερή πορεία στην ελληνική αγορά. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας βρισκόμαστε στην κορυφή του χώρου επισκευής και εμπορίας φορτηγών και ανταλλακτικών αυτών.

 

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, στις οποίες στεγάζεται το άρτια εξοπλισμένο συνεργείο με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα, καθώς και η έκθεση φορτηγών βρίσκονται σε κομβικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο.

 

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων φορτηγών MAN και MERCEDES-BENZ. Διαθέτουμε μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών, που προέρχονται από τους πλέον επώνυμους εργοστασιακούς οίκους του εξωτερικού, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες 24ωρου κινητού συνεργείου, για επιτόπου επισκευή και αποκατάσταση βλαβών.

 

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στην ιδέα ότι οι ανάγκες των πελατών μας έχουν για εμάς την μεγαλύτερη σημασία. Έχουμε δεσμευθεί να ανταποκρινόμαστε σε αυτές τις ανάγκες και, ως αποτέλεσμα αυτής της δέσμευσης, μεγάλο μέρος της δουλειάς μας προέρχεται από σταθερούς πελάτες, οι οποίοι, με τη σειρά τους, μας συστήνουν στον κύκλο τους.

 

Επικεντρώνουμε τις προσπάθειες μας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, με συνέπεια και στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας.

 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.